måndag 2 mars 2009

Dag 11, Koh Chang

Hej igen!

De sista dagarna har varit relativt handelselosa har pa Koh Chang, mestadels pa grund utav daligt vader.

Dagarna har mest utgjorts utav att; ata frukost, ga en promenad, lyssna pa musik, ata lunch, sova middag, ata middag for att sedan ga och lagga sig.
Eftersom att Koh Chang som sagt ar en valdigt "knolig" o sa bidrar detta forstas till att risken for daligt vader, regn och aska okar dramatiskt.
Jag har lyckats skaffa mig ett noje i alla fall, att lyssna pa ljudbok. Stieg Larssons "Man som hatar Kvinnor" har jag spenderat ett storre antal timmar till att forsoka avverka.
PJ daremot har inte lagt tid at liknande nojen, utan istallet gatt runt i djupa funderingar. Han har blivit nagot utav en tankare som kanske verkar chockerande, men detta ar fallet, for lyssna har:..

Har efter foljer konversationen mellan mig och PJ:
(Vi har precis atit frukost och ar pa vag tillbaka till varan bungalow, fran himlen hanger tunga moln, som haller pa att brista ut i regn)

P.L- "Det ser inte ut som nagon utflyktsdag idag, tror att det blir Stieg Larsson istallet.."
---INGET SVAR IFRAN PJ-----
P.L- "Eller tycker du att vi ska hyra hojar?"
P.J- "Fan alltsa, jag blir tokig pa det har!"
P.L- "Blir tokig pa vad da?" (Ser forundrad ut)
P.J- "Jag forsoker lista ut vilken toffla som later 'Flip' och vilken som later 'Flop'
P.J fortsatter- "Jag ar nastan helt saker pa att det ar hoger som later Flip, men nu later det som vanster"
P.L- ".........."
P.J- "Nej, nu later det som Hoger igen.."
P.L-"Skojar du eller, prova att byta plats pa flip och flop nar du ar saker sa kommer det ocksa att passa in!"
P.J-"Nejnej, det ar hoger!"


PJ har nu skrivit ett utkast som han skickat ivag till bonnier for att forsoka fa sin bok som med all sakerhet kommer att kategoriseras under konspirationsteorier slappt.

Kommentera Garna!

Pontus

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där!
Blev det moppe eller? Har ni snorklat ngt ännu eller filosoferar ni hela dagarna?
Flip = höger och Flop = vänster, så ni vet.................

Kramar Mamma Lotta och Pappa Tomas och smågrisarna.

Anonym sa...

Dag 11,Koh Chang-Luleå
Hej Flip & Flop!
Hur som helst är det flip & flop fritt här i Norrbotten (typ snöstorm o -85). Vi såg filmen "män som hatar kvinnor" på världspremiären i
Luleå,,ja ja men i alla fall, finns det faktiskt en biograf här trot eller ej!? Hur som helst var filmen i mitt tycke en av den bästa (läs svenska) som jag någonsin sett. Så jag förstår om du är begeistrad i ljudboken Pontus! Intressant att PJ fördjupar sig i de existensiella formerna av livet, keep it up PJ! Vi ser framemot mer djuplodande tankedykningar! Har ni några funderingar på nästkommande drag i form förflyttning i Thailand ? Vi följer er resrutt via satellitmottagaren som vi passade på att operera i dig, senast du sov sött här uppe ! Vi får dessvärre veta ett och annat mer än vad vi trodde men det talar vi tyst om ! (vi klarar det)....MEN HALLÅ ??
Ha det nu så gott pöjkar och var rädda om er och alla andra - Vi tror inte att just PJs ordbyggnad renderar i nåt som publiceras, men däremot är du Ponuts en fena på att skriva så att man ser hela scenariot framför sig....PJ kom igen nu grabben....Vem vet kanske det blir två debutanter ?
Kramar från pappa och Kristina

Anonym sa...

hahah du driver går han och tänker på vilken som låter fliip och vilken som låter flop inte alla hästar inna dära asså...:p men som sagt patrik man blir vällsom man umgås el;) hehe ha de bra gubbbs :P

Pernilla sa...

Ni verkar ha mycket att tänka på grabbar! Deep things =) När börjar ni rulla därifrån då? Kanske e lite mer livat på andra sidan, phuket å de?! Här e allt bra, jag har blivit frisk nu! Eller, nästan iallafall.. :) Vi har beställt flygbiljetter hem till svedala i april, enkel väg, sen bilar vi ner alfan! Ingen som köper skrutten, å vi får ju knappast en bättre bil för samma peng.. Så de ska bli kul! Nu får ni ta å lägga upp mera bilder igen =) Ha de bäst pojkar!!! Saknar dej Pontus!! Puss & kram!! Å jerry hälsar igen.. :)