torsdag 7 maj 2009

Dag 79, Rotura, Nya Zealand - 370 grader

Nu har vi nastan snurrat runt den har norra on och det har blivit extremt mycket bilakning de senaste dagarna. Tripmataren star numera pa 2.400 km, vilket ar en hel del. 

Tiden i Wellington blev kort, mestadels for att det var riktigt daligt vader dar och inte speciellt lockande att vandra runt i staden. Vi begav oss istallet upp langs Hwy 2 och forsokte att hitta pa nagot roligt dar. 

Vi hittade en gratis camping som lag 15-20 mil fran wellington som vi stallde in oss pa att sova pa. 
Nar vi kom dit, till Norsewood, sa fann vi att lagsasongen verkligen borjar sla hart pa Nya Zealand. Det var inte en manniska dar (forutom Groundkeepern 'Wayne') och allmant dott overallt. 

Dagen efter sa akte vi till Gisborne, som ar en ganska stor stad som ligger langs "Bay of Plenty" dar vi parkerade precis vid havet - at konservburksmiddag - och sov. 
Dock sa var det inte speciellt latt att sova, och det blev inte lattare efter nagra snorungar akte nagon meter brevid bilen och tutade. Men vi overlevde den natten med. 

Nu borjar tiden rinna ut har, men eventuellt sa kommer jag att lagga upp ett par bilder ikvall (fredag morgon for er) som ni kan se pa och bli avundsjuka! 


1 kommentar:

Madde sa...

Hej hopp i lingonskogen! Är det bara en vecka kvar tills ni befinner er här i staterna? :)
Ja vi får försöka prata någongång innan det så ska jag ge lite tips om San Francisco!
Nu ser jag fram emot bilderna. Kram kram