fredag 8 maj 2009

Dag 80, Rotuora, Nya Zealand - 50%

Dag 80...
Det innebar alltsa att halva resan ar gjord.. En ratt konstig kansla faktiskt, det kanns som om man har varit borta ett par veckor.. Men nar man tanker pa nagon specifik handelse, till exempel som nar vi satt i Wien och vantade pa planet till Bangkok, sa kanns det som om man har blivit ratt mycket visare, och aldre, sedan dess..

Nu ar det alltsa USA kvar, och det kanns lite nervost faktiskt. Att helt plotsligt slanga sig in i USA utan nagra som helst aningar om vad som vantar bakom de hart bevakade flygplatsdorrarna.

Tillbaka till Nya Zealand..

Natten fran Fredag till Lordag spenderades sovandes i bilen precis intill Lake Rotuora. Det blev en ganska kall natt, eftersom att vi inte har nagot uppvarmningssystem i bilen nar den ar avslagen. Pa morgonen borjade dock solen skina vilket gjorde det hela lite trevligare.

Pa morgonen sa akte vi in till den lilla storstaden for att ata lite frukost, vi mottes av den alltid lika behagliga kanslan av att komma in i en lite mindre storstad en Lordagsmorgon. Det lilla lunket pa gatorna, och familjebussarna som skyndar for att sonen inte ska missa rugbytraningen.

Idag sa tankte vi aka agglift upp till toppen av en backe har i Rotuora.. For att sedan aka ladbil ned for densamma, vi far se om det kommer att klaras av utan brutna ben eller blaslaget psyke.

Har kommer de bilder som utlovats!

Trevlig helg pa er!




















3 kommentarer:

Pernilla sa...

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Hur är allt?? Låter som att ni har det hur bra som helst iallafall!! Shit, nu har redan halva tiden gått, helt otroligt när man tänker efter! Är verkligen skitkul att läsa om er & vad som händer å görs!! Nu har vi kommit tillbaks till Genéve igen, hemma kändes det väldigt konstigt utan dej, lillebror... Vi irrade omkring överallt å ingenstans men ändå känns det som att man inte ens varit hemma...! Vi körde iallafall ner alfan hit! Gick jättebra! Exakt 232mil! :) Så nu känns de skitbra att bilen får göra lite nytta för sig! När sticker ni till U.S? Är inte alls avis...! Ha de bäst nu killar, å ta de lugnt!!! Love you!! PUSS & KRAM FRÅN SYSTER!!

Sofia, den sjukt slitna kvinnan med träningsvärk i vaderna efter att ha shejkat runt som en dåre på dansgolvet igår sa...

heej vänner ! =) åh, vad kul med bilder, jättekul att se.. så fint det verkar och var mysigt det såg ut i Fylke, hehe =) ja ni, det där med campinglivet och att bo i en bil sådär låter sjukt roligt och mysigt, trots att ni inte har någon tillgång till att underhålla hygienen, hehe.. men lät så härligt det du beskrev att ni parkerat vid någon sjö och tillbringade natten där. fatta så skönt och så fritt liv ni har ! verkligen, vilken frihet.. :) jaja, nu ska jag lägga mig och slöa i soffan, hjärnan går på lågvarv idag för att vi var ute igår. och förresten ! jag har gaddat mig i nacken nu =) gjorde det igår, jag är sååå nöjd, kunde inte ha blivit bättre.. tur att jag väntade med det till sverige, o det är din förtjänst pontus som övertygade mig om det ! :) puss o kram på er

Anonym sa...

Hej killar!
Har inte hört av er på länge men Ashley, Judy och alla går i väntans tider på att ni ska komma till San Francisco. Dom vill veta vad ni är sugna på nu när ni kommer. Gäller både dryck och mat Läs även Patriks hotmail, sänt Ashleys mail dit så ni kan svara Ashley direkt om ni vill.


Sköt om er

Kramar mamma Lotta