söndag 24 maj 2009

Dag 96, Hollywood, CA - Kort briefning

Hej dar!

Nu har vi pallrat vara arslen ned till L.A och Hollywood!
Det var en liten bit att aka, men det gick relativt bra..
De sista dagarna har vi akt runt i L.A och kollat lite sevardheter, hittat ett billigt Motel som ligger precis i utkanten av staden och tagit det lugnt..

Bland annat sa tog vi en aktur pa den beromda "Mulholland Dr" for nagon dag sedan, helt sjukt haftigt faktiskt!
Nagonting som ar speciellt med L.A ar trafiken.. Sa forbannat mycket trafik sa att det knappt gar att beskriva. 5-7 filer fyllda med bilar, och det rullar inte heller.. det star stilla!
Jag lovar.. Sitt i den trafiken i ett par timmar, och borja kanna sympati med Juha Valjakalja och Michael Douglas i "Falling Down".

Igar akte vi till Universal Studios har i Hollywood och tog en heldag dar vi kollade in inspelningsplatserna for en herrans massa filmer, att gora det ar ett maste har i L.A. Bland annat sa sag vi hela Desperate Housewives-byn, Hajen-sjon, nagon Fast and the Furious Tokyo Drift inspelningsplats, ett stalle fran Angels & Deamons och massa massa fler saker. Grym grej att gora!

Imorgon tankte vi hinna med att aka till Orange County och Newport Beach, som vissa av er kanske kanner igen fran serien The O.C.

Valdigt Brieft inlagg, men det kommer mer sa fort vi kommer till ett Motel dar det inte bara bor otrogna man i 30-ars aldern och prostituerade, och har WiFi!

Forsoker ladda upp bilder, men lovar inget!

Inga kommentarer: