fredag 10 april 2009

Dag 51, Hua Hin - Gevaliareklamen gästar Thailand!

Hej pa er alla!

De senaste dagarna har varit otroligt handelserika och har ocksa bjudit pa en hel del overraskningar.

Vi akte fran Krabi for ett par dagar sedan till Bangkok, en resa som skulle ta 12 timmar, och som till varan forvaning kom att ta 11 timmar! grymt!?.. -Njaa. Vi kom fram till Bangkok klockan 4 pa morgonen och ingenting var oppet, vilket gjorde att vi inte hade nagonstans att lamna ryggsackarna och ingenstans att sova. Vi blev alltsa sjalvfallet tvugna att satta oss pa en Israelisk turistbyra och sova ett par timmar. Bisarrt, men kul.

Vid 7-tiden pa morgonen tog vi in pa ett hotell mitt pa Khao San Road, och lade oss och sov ett par timmar.
Efter sovsessionen sa begav vi oss till Chinatown i Bangkok, for att shoppa lite.
Nar vi kom fram sa mottes vi av extremt langa grander proppfulla med krimskrams och souvenirer, efter ett tag gick vi sjalvklart vilse i dessa kilometerlanga grander och kastade in handduken och satte kurs mot MBK center, som ar Bangkoks storsta kopcenter och ar lika stort som 11 fotbollsplaner till ytan, med andra ord; Stort.

Pa kvallen blev det en utgang pa Khao San, en lyckad sadan. Vi kom hemslapandes ganska sent pa natten och sov gott i manga timmar.

Dagen efter sa blev vi overraskade.

Det var namligen sa att PJs mormor, Maud, skulle aka ned till Thailand och sola sig lite ett par veckor, och mota upp oss. Och hon hade landat i Bangkok samma dag som vi kom tillbaka till Bangkok.
Vi fick ett SMS pa morgonen att hon skulle ga och shoppa, pa MBK, och att vi skulle ses pa hennes hotell vid Siam vid middagstid pa kvallen.

Vara planer for dagen andrades efter det och vi bestamde oss for att aka till MBK vi med. Och skickade ett SMS till PJs mormor i fraga dar vi forklarade att vi skulle befinna oss dar inom kort.

Vi kom till MBK och borjade leta efter Maud, vilket var omojligt i det organiserade Kaoset som Bangkok ofta bjuder pa.
Vi skickade istallet ett SMS och forklarade att vi skulle motas vid KFC.

Jag gick ut pa gatan for att ta lite luft och PJ stannade utanfor KFC for att mota upp Maud.

Nar jag kommer in ser jag foljande blekfisar sta och le mot mig.
Tomas, Lotta, Robin, Joppe och sjalvklart Maud.

"Vaa?!"

Hela PJs familj hade alltsa pallrat sig ned till Thailand!
Kramar delades ut och orden flog omkring den cirkeln som hade skapats utanfor KFC pa MBK center.
For att forsoka gora en lang Historia kort sa har vi alltsa tillbringat dessa tva dagar med dem, varav gardagen i Bangkok, och den har dagen har, i Hua Hin.

Vi har haft det jattebra dessa tva dagar och verkligen blivit ompysslade, vilket uppskattas otroligt mycket.
Nu har vi checkat in pa ett jattefint hotell med en stor pool dar vi kommer att spendera 5 dagar och ligga i solen och ata gott. Livet ar skont!

Gevalia - När du får oväntat besök.

Snart kommer ett nytt inlagg dar bilder kommer att publiceras!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, va skönt att dom äntligen är där så ni kan bli lite ompysslade en stund, jag önskar att det hade varit jag men det får bli när ni kommer hem istället, jag gav Lotta en kram som var till dej Pontus, hoppas att du har fått den!!! Njut nu som vanligt och var rädda om er så hörs vi snart vidare... och förresten,GLAD PÅSK till er allihopa, stora stora och många kramar från Mammapia och Tommy